JoomlaTemplates.me by WebHostArt

Onze missie en visie.

Naast de hoofdopzet, het organiseren van een vrijetijdsbeurs/cultuurmarkt, waar verenigingen en organisaties zich op een warme, kleurrijke en sfeervolle manier kunnen voorstellen aan het brede publiek door middel van informatie- brochures en typische activiteiten, heeft ZÓCALO vzw ook tot doel om enerzijds iedereen dichter bij elkaar te brengen en om anderzijds ook de (leden van de verschillende) deelnemende verenigingen aan te sporen om mekaar beter te leren kennen en om in de toekomst, indien mogelijk en gewenst, gezamenlijk projecten op te zetten.

ZÓCALO vzw hoopt dit alles te kunnen bereiken door iedereen (deelnemende verenigingen, bezoekers, toevallige voorbijgangers, organisatoren en partners) te laten samenwerken op mensenmaat, op een concrete manier, meer gericht op daden dan op woorden en -last but not least- vanuit ieders grootste kracht: passie!

ZÓCALO vzw is ontstaan vanuit de Deelraad Vrije Tijd met de bedoeling om niet enkel binnen dit segment actief te zijn, integendeel zelfs.

Verenigingen van andere deelraden van Cultuur (Erfgoed, Vorming, Amateurkunsten en Professionele kunsten) evenals de Sport verenigingen, Jeugd verenigingen, enz... worden uitgenodigd en aangemoedigd om hun passie te brengen.

Het succes van ZÓCALO vzw kan enkel gemeten worden aan het aantal deelnemende verenigingen en aan de diversiteit van het totale aanbod.

Evenmin wenst ZÓCALO vzw zich vast te pinnen aan een geografische plaats. Het is de stille wens van de organisatoren dat ZÓCALO vzw zou uitgroeien tot een ware beweging, welke (imaginaire of reële) grenzen overstijgt en overal, in grote en kleine centra, mensen samenbrengt rondom hun passies en hen aanzet tot samenwerking vanuit de basis en in de meest brede zin van het woord.

Dit doel bereiken is geen "fata morgana" maar een realistisch groeiproces waar de eerste stappen in werden gezet.

Met de medewerking van...

Zócalo vzw

Maatschappelijke zetel:

Redingenstraat 98 - 3000 Leuven

email:

zocaloleuven@gmail.com

Bankrekening:

IBAN  BE88 9531 3115 1241
BIC    CTBKBEBX

Ondernemingsnummer:

ON 0600939249
 
 

Facebook FanBox